Nutricia Központi Személyes Adatkezelések lekérő rendszere

Üdvözöljük!

A 2018. május 25-én életbe lépő egységes EU adatvédelmi szabályozás (GDPR) előírásai szerint minden adatkezelő köteles lehetőséget biztosítani arra, hogy az általa kezelt személyes adatokról az érintett személynek tájékoztatást adjon, szükség esetén azok helyreigazítását vagy törlését kezdeményezze, valamint hogy az adatkezeléshez való hozzájárulást tárolja, annak tényét átlátható módon igazolja.

Amennyiben Ön a Nutricia valamely hírlevelére feliratkozott vagy egyéb szolgáltatásunkra regisztrált, az alábbi oldalon tájékozódhat kezelt személyes adatairól, a kapcsolódó adatvédelmi nyilatkozatról, valamint adatainak módosításának illetve törlésének lehetőségéről. Ez a tájékoztató szolgáltatásunk automatikus és mindenki számára elérhető.

Az adatlekérdezés menete:
  1. Adja meg e-mail címét, amivel a feliratkozás/regisztráció történt
  2. Olvassa el a megadott e-mail cím kezelésére vonatkozó adatkezelési nyilatkozatot. Ennek elfogadása után tudja az adatlekérés megkezdeni.
  3. A megadott e-mail címre pár percen belül egy egyedi linket küld ki a rendszer, amelyre kattintva az Önt érintő adatkezelésekről a részlete tájékoztató oldal elérhetővé válik.
  4. A kiküldött link 12 óráig él, utána inaktívvá válik.